Hadd mutatkozzak be

Márton Csilla vagyok, masszőrként dolgozom a ReVitalize szalonban.

Szeretnék bemutatkozni nektek, hogy ki is vagyok én, miért választottam ezt a szakmát és mit tartok fontosnak a kezelések során.

A fő motivációm a szakterület választásakor az emberek segítése volt, mindig azt éreztem, hogy valahogyan segíteni szeretnék, engem ez töltött fel. Mivel mindig is vonzott a természetes, gyógyszermentes gyógyítás, így esett a választásom a gyógytorna szakra, amit a kolozsvári egyetemen tanultam. Gyakorlataim során láttam, hogy milyen eredményeket érhetünk el természetes gyógyítás útján, így ezek a tapasztalatok arra ösztönöztek, hogy tovább fejlesszem magam, hogy még több területen tudjak segíteni.

Angliában folytattam a tanulmányaimat, ahol elvégeztem egy masszázsképzést. Mindamellett, hogy az egyetemen tanultunk masszázst, szerettem volna elmélyíteni a tudásomat és megnyílt számomra ez a lehetőség. Ezért örökké hálás leszek és azért, hogy nem féltem belevágni. 2019 tavaszán kezdtem el dolgozni a masszázs területén. Idén újabb tervem vált valóra, elsajátítottam a csontkovácsolás fortélyait.

Amikor a munkámról van szó, a segítőszándék a mozgatórugója mindennek. Minden kliens esete egyedi, ezért mindig az ő igényeihez és szükségleteihez igazítom a kezelést. Fontosnak tartom a klienssel a bizalom kiépítését, úgy gondolom csak így lehet a leghatékonyabb eredményt elérni. Minden felvetődő kérdésre igyekszem válaszolni és nem csak egy masszázst nyújtani, hanem a kezelésen felül egy támaszt, egy biztatást, útmutatást és segítséget adni.

A masszázskezelést szükség esetén gyógytorna gyakorlatokkal vagy akár csontkovácsolással is kiegészítem. Az emberektől kapott pozitív visszajelzések, a mosolyok, a hála, amit felém sugároznak, pozitív energiával töltenek fel és megerősítenek abban, hogy jó utat választottam és nemes a feladat, amit végzek.

 

Szerencsésnek érzem magam, hogy azzal foglalkozhatom, amit igazán szeretek, segíteni a hozzám forduló embereken.

Healing Touch masszázs szalon

Időpont kérés

Van bármilyen kérdése?

Hívjon: 0748 492 032

 

Időpont egyeztetésért keressen bizalommal üzenetben vagy telefonon.

 

Kérem, gerincbetegségek, cukorbetegség,
vérzékenység fennállása vagy terhesség,
illetve bármilyen komolyabb esetben
konzultáljon kezelőorvosával, aki tanácsot ad,
hogy részt vehet-e Ön masszázson!

Elérhetőségek