Talpmasszázs

Frissítő talpmasszázs
Természetes körülmények között az embernek mezítláb kellene járnia, így az egyenetlen talaj állandóan dolgoztatná a talp reflexzónáit. A természetes környezet azonban megváltozott, a talaj már nem egyenetlen, ehhez jön még a kényelmetlen, szűk cipő, amely fékezi a vérkeringést.

Egészségünk védelmében szükséges tehát, hogy mesterségesen masszírozzuk a reflexzónákat. A különböző szervek salakanyagai, ha nem tudnak természetes módon távozni a testből, lerakódnak a talpon. Itt kristály göböket képeznek, amelyek tapintásra érzékelhetők, sőt fájdalmasak is lehetnek. A terápia abból áll, hogy masszázzsal ezeket a kristályokat szétdörzsöljük és ettől az elhanyagolt vagy beteg szerv megkönnyebbül. A felszabadított méreganyagok, húgykristályok a vizelettel távoznak.

A talp az emberi szervezet csomópontja, több mint 70000 idegvégződéssel, melyek stimulálásával megannyi betegség gyógyítható. A talpmasszázs alapja, hogy az emberi szervezet minden egyes része összeköttetésben áll talpunk bizonyos részeivel. Működési elvét tekintve tehát a talp bizonyos mértékű masszírozásával ingerelhető vagy nyugtatható egy-egy szerv. A talpmasszázs ezáltal számtalan betegségre nyújthat megoldást, akár fizikai, akár lelki eredetű a probléma. Nem talpreflexológia, mégis kellemes és hatékony.

A frissítő talpmasszázs növeli a szervezet ellenálló képességét. Csökkenti a stresszt és beindítja a méregtelenítést. A talpmasszázs gyengéd intenzitású, nem fájdalmas, növény alapú masszázsolajjal történik.

Mikor nem szabad talpmasszázst végezni?
• Magas láz
• Heveny visszérgyulladás
• Gombásodás
• Üszkös láb
• Fertőző betegség
• Súlyos idegkimerültség
• Terhesség

Ha Ön is érezte már azt a nap végére, hogy feszül a talpa, szúr, fáj, ég, akkor mindenképp ajánlom, hogy próbálja ki a talpmasszázst. Akár otthon magának is csinálhatja egy fárasztó nap után, de ha inkább feküdne és élvezné az érzést, akkor keressen bizalommal!

Időpont egyeztetésért keressen bizalommal üzenetben vagy telefonon.

Kérem, gerincbetegségek, cukorbetegség, vérzékenység fennállása vagy terhesség, illetve bármilyen komolyabb esetben konzultáljon kezelőorvosával, aki tanácsot ad, hogy részt vehet-e Ön masszázson!

Healing Touch masszázs szalon

Időpont kérés

Van bármilyen kérdése?

Hívjon: 0748 492 032

 

Időpont egyeztetésért keressen bizalommal üzenetben vagy telefonon.

 

Kérem, gerincbetegségek, cukorbetegség,
vérzékenység fennállása vagy terhesség,
illetve bármilyen komolyabb esetben
konzultáljon kezelőorvosával, aki tanácsot ad,
hogy részt vehet-e Ön masszázson!

Elérhetőségek