Nyiroktisztító masszázs

Nyirokmasszázs, ami megszabadít a mérgektől
A mai rohanó világban egyre többet dolgozunk, 10-12 órát, sőt akár még ennél is többet. A sportra, mozgásra egyre kevesebb időt tudunk fordítani és ez az egészségünk hanyatlásához vezet. Van azonban egy megoldás, mellyel ezt az állapotot meg tudjuk fordítani, szervezetünket egészségesebbé tudjuk tenni.

Ez pedig nem más, mint a nyirokmasszázs.

Ahhoz, hogy megértsük hogyan hat a nyirokmasszázs, előbb tudnunk kell, mi is az a nyirokrendszer és hogyan működik.

Kevesen tudják, hogy a nyirokrendszer = immunrendszer. A nyirok feladata, hogy megtisztítsa a szervezetet a különböző behatolóktól, baktériumoktól, toxikus anyagoktól, vírusoktól, elhalt sejtektől, elszaporodó gombáktól. Ha a nyirokrendszer nem működik megfelelően, akkor az immunrendszer sem tud hatékonyan fellépni a szervezetben levő kórokozókkal szemben, ezért fontos a jó nyirokáramlás.

Az erős immunrendszer fontos alappillérei: a jó nyirokkeringés és a nyirokcsomók megfelelő működése.

Tartsd a test lefolyóit tisztán!
A nyirokrendszer tehát olyan, mint a test szemetese.
A felgyülemlett salakanyagok kizárólag a nyirokrendszeren keresztül tudnak távozni a szervezetünkből. A nyirokrendszer azonban nem képes önállóan megtisztulni, mert a vérkeringéssel ellentétben, melyet a szív hajt, a nyirokkeringésnek nincs saját pumpája. A nyirokrendszer pumpájaként az izom szolgál, mely fokozza a nyirokkeringést, és növelni tudja annak hatékonyságát, vagyis rendszeres mozgással felgyorsíthatjuk a méreganyagok távozását.

Hogyan hat a nyirokmasszázs?
• A terápia kitisztítja a kötőszöveti hulladékokat, csökkenti az ödémát, elősegíti a nyiroknedvek keringését a szervezetben, ezáltal gyorsítja a tisztulási folyamatokat
• A nyirokkeringés beindításával a méreganyagok a véráramba kerülnek, majd a kiválasztó szervekhez, amik segítenek a mérgek kiürítésében
• Megkönnyebbül a test és sokkal energikusabbnak fogja érezni magát, valamint erősíti az immunrendszer működését.

Hogyan lehet a nyirokmasszázs segítség a fogyásban?
• A masszázs hatására felgyorsul az anyagcsere, távozik a víz, távoznak a káros anyagok és összetörnek a zsírsejtek, amelyek salakanyagként fognak távozni a testből a nyirokrendszeren keresztül.
• Narancsbőr kezelésének leghatékonyabb módja.

A mosógép sem mos tisztára víz nélkül.
Mivel a méreg- és salakanyagok távozásához sok folyadékra van szükség, hogy támogassuk a kiválasztó szerveink munkáját, ezért már a masszázs előtti napokban különösen érdemes odafigyelni a bő folyadékfogyasztásra.

Lehetőleg napi szinten igyunk 3 liter vizet.

A masszázs napján és utána is fogyasszon rengeteg folyadékot, ami elengedhetetlen a mindennapokban is. A bőséges folyadékfogyasztás segít elkerülni a testnedvek besűrűsödését és a keringés romlását.

Tegyünk meg mindent az egészségünk érdekében!

Időpont egyeztetésért keressen bizalommal üzenetben vagy telefonon.

Kérem, gerincbetegségek, cukorbetegség, vérzékenység fennállása vagy terhesség, illetve bármilyen komolyabb esetben konzultáljon kezelőorvosával, aki tanácsot ad, hogy részt vehet-e Ön masszázson!

Healing Touch masszázs szalon

Időpont kérés

Van bármilyen kérdése?

Hívjon: 0748 492 032

 

Időpont egyeztetésért keressen bizalommal üzenetben vagy telefonon.

 

Kérem, gerincbetegségek, cukorbetegség,
vérzékenység fennállása vagy terhesség,
illetve bármilyen komolyabb esetben
konzultáljon kezelőorvosával, aki tanácsot ad,
hogy részt vehet-e Ön masszázson!

Elérhetőségek